Slim Pear Tart

de _Alina_ in Prajituri, 22 Oct 2012 | 3035 vizualizari

 

Am rezistat eroic aproape o saptamana fara dulciuri, dar pana la urma am dat chix... :"> Duminica am facut aceasta tarta din dorinta de a manca ceva dulce si sanatos dar nu foarte caloricos :P Cineva era foarte amuzat ca mi-a iesit o tarta subtire, "frantuzeasca" :)) dar a fost extrem de multumit de gustul divin al acesteia. Va invit si pe voi la o feliuta din aceasta minunatie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 65 g germeni de grau
  • 25 g complex tarate (grau, orz, secara)
  • 12 g tarate Psyllium
  • 1 ou
  • 1/2 lg miere (optional)
  • 1 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt esenta de vanilie
  • 2 lg iaurt fara grasime
  • 2 pere potrivite ca marime
  • Decor:
  • 2 lg iaurt degresat
  • 1/2 lgt miere
  • 10 migdale
  • 2 pere mici
  • 200 ml vin rosu
  • 1 baton scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slim Pear Tart:

Blat:

 1. Spalam perele si le razuim cu tot cu coaja, nu le stoarceti inainte de a le amesteca bine cu restul ingredientelor pentru blat.

 2. Punem compozitia intr-o tava non-aderenta, nivelam si dam in cuptorul preincalzit la 190-200°C timp de 15-20 min.

 Decor:

 1. Spalam, cojim si scoatem semintele perelor.

 2. Punem vinul cu scortisoara la fiert (10-15 min). Punem si perele in vin ca sa le imbatam putin...

3. Scoatem perele, si dupa ce s-au racit le feliem.

4. Dam midalele prin razatoare.
 
5. Amestecam iaurtul cu mierea.


Asamblare: Punem pe tarta racita iaurtul amestecat cu mierea, perele feliate si migdalele razuite... Si cam asta-i tot! Bon Appetit!

Nota: Puteti folosi inlocuitor de zahar (dar sa fie natural) ;)    

Daca ti-a placut reteta noastra "Slim Pear Tart" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

22.10.2012, 21:11

gustos

Sim0na 1

23.10.2012, 09:48

Delicioasa si dietetica! Place!!!

_Alina_ 1

23.10.2012, 10:47

Multumesc fetelor!
Simo si mie mi-a placut tare mult si o sa repet experienta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere