Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Bauturi, 28 Mai 2013 | 3618 vizualizari

 

Planuiesc sa profit de capsuni la maxim vara asta sau primavara sau ce o mai fi ca nu mai stim in ce s-a transformat, sa folosesc capsuni in inghetata, salate, freshuri, smoothie, shakeuri. Asa ca... fiti pe faza ;)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame capsuni; 
  • 100 grame rubarba; 
  • 2-3 frunze proaspete de salvie;
  • 150 ml iaurt grecesc;
  • 2 linguri miere (optional).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie:

1. Capsunii se spala si se curata de frunze. Rubarba se spala, se sterge si se taie marunt.  

2. Se pun toate fructele in blender, apoi salvia, se adauga iaurtul si se mixeaza un minut-doua.

3. Se serveste rece decorat cu capsuni si frunze de salvie.

Initial am vrut sa fac smoothie pe straturi, dupa cum se poate observa si in imagini, insa era firesc sa nu-mi iasa pentru ca ambele compozitii pe care le pregatisem cand m-am apucat de smoothie (rubarba cu salvie cat si capsunii cu iaurtul) erau prea lichide. Oricum am incercat, dupa care am omogenizat totul in pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.05.2013, 10:59

Arata foarte bine

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 11:06

Multumesc fetele

Corinuta 1

29.05.2013, 12:29

Ce deliciosenie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Smoothie cu capsuni, banane si iaurt