Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Bauturi, 28 Mai 2013 | 1271 vizualizari

 

Planuiesc sa profit de capsuni la maxim vara asta sau primavara sau ce o mai fi ca nu mai stim in ce s-a transformat, sa folosesc capsuni in inghetata, salate, freshuri, smoothie, shakeuri. Asa ca... fiti pe faza ;)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame capsuni; 
  • 100 grame rubarba; 
  • 2-3 frunze proaspete de salvie;
  • 150 ml iaurt grecesc;
  • 2 linguri miere (optional).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie:

1. Capsunii se spala si se curata de frunze. Rubarba se spala, se sterge si se taie marunt.  

2. Se pun toate fructele in blender, apoi salvia, se adauga iaurtul si se mixeaza un minut-doua.

3. Se serveste rece decorat cu capsuni si frunze de salvie.

Initial am vrut sa fac smoothie pe straturi, dupa cum se poate observa si in imagini, insa era firesc sa nu-mi iasa pentru ca ambele compozitii pe care le pregatisem cand m-am apucat de smoothie (rubarba cu salvie cat si capsunii cu iaurtul) erau prea lichide. Oricum am incercat, dupa care am omogenizat totul in pahar.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie 231708
retete culinare - Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie 231709
retete culinare - Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie 231710

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.05.2013, 10:59

Arata foarte bine

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 11:06

Multumesc fetele

Corinuta 1

29.05.2013, 12:29

Ce deliciosenie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D