Snack crocant din naut

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2012 | 1215 vizualizari

 

O gustare foarte sanatoasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • naut (daca aveti din conserva e si mai bine k nu mai pierdeti timp cu fiertul)
  • cativa stropi de ulei
  • condimente: boia dulce, boia iute sau chilli, sare, ghimbir praf, usturoi granulat, rozmarin uscat si macinat, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snack crocant din naut:

Nautul se fierbe. Condimentele se amesteca toate. Puneti cat vreti din fiecare, dupa gust si preferinta. Eu pun mult chilli..:))

Stropiti nautul cu ulei, apoi combinati-l cu condimentele. Puneti-l in tava, rasfirat. Dati la cuptor la 180 grade, Mai scuturati din cand in cand tava, ca sa se coaca uniform. Gustati cate o boaba de naut ca sa vedeti daca sunt suficienti de moi sau crocanti, dupa cum va plac. Aveti grija sa nu-i uitati prea mult ca se intaresc ca piatra. Cand prind o crusta subtire, crocanta, eu ii scot.

 

RETETA IN IMAGINI

Snack crocant din naut-0
Snack crocant din naut-1
Snack crocant din naut-2

COMENTARII (20)

alinutzika 1

28.09.2012, 14:24

simona, incearca!pup

adry88 1

28.09.2012, 15:39

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:09

super ideea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41