Snitel

de Cris2711 in Porc, 11 Aug 2013 | 5529 vizualizari

 

Azi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc, taiate in felii grose de 1 cm
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 100 gr. pesmet
  • 150 gr. unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel:

Pulpa de porc se taie in felii de 1 cm grosime.

Intr-un castronel se bat ouale bine.

Feliile de snitel  se bat cu toporul de bucatarie,pe fiecare parte .

Se pune sare si piper pe ambele parti ,dupa gust.

Se ia o tigaie mare in care se incinge untul.

Snitelele se dau mai intai prin faina,apoi prin ou iar la urma prin pesmet.

Apoi se pun cu grija in tigaia incinsa,la foc mediu si se lasa circa 3-4 minute sa se prajeasca pe fiecare parte.

Cand sunt gata se scot,se pun pe servetel de bucatarie ,pentru a absoarbe grasimea .

Apoi se pun intr-o forma la cuptor la 50 ° pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu parmesan

2

pasii sunt:intai faina,apoi ou,la sfarsit pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Cris2711 1

12.08.2013, 16:33

he,he,he doar pura intamplare)

laura_n 1

12.08.2013, 18:31

Crisule scump, chiar mi-ai facut pofta,nu am mai mancat de multa vreme, tare gustoase sunt

Cris2711 1

16.08.2013, 11:09

Laura mersi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin