Snitel de ciuperci cu miez de cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de ciuperci cu miez de cascaval:

Se curata ciupercile si le dam cu putina sare. Spargem ouale, adaugam sare, piper, faina cat sa iasa un aluat ca de clatite putin mai gros pentru ca palauritele de ciuperci vor lasa apa. Se ia cate o palariuta si o dam prin aluat si punem la prajit in ulei mai mult. Se intoarce si se prajeste fiecare palariuta pe fiecare parte, dar cu grija ca isi vor lasa apa. Focul nu trebuie sa fie iute. Dupa ce se scot pe servetel absorbant, se va presara cascaval ras in fiecare palariuta, dar atunci cat sunt fierbinti.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diverse. Sunt excelente ca aperitiv.

 

TIPS-URI

1

se pot face si de post cu aluat cu bere

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434484
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434485
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434486
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434487
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434488
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434489
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434490
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434491
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434492
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434493
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434494
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434495
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434496
retete culinare - Snitel de ciuperci cu miez de cascaval 434497

COMENTARII (11)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:40

Carmen_g 1

24.03.2016, 14:01

Bune!

mirela0911 1

31.03.2016, 11:29

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S