Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii

de jolygina in Curcan, 15 Sep 2010 | 4198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru snitel
  • 1000g piept de curcan
  • pesmet
  • faina
  • 4 oua
  • pentru piure
  • 1 kg cartofi pentru piure
  • sare
  • 100g lapte
  • o lingurita de unt
  • pentru salata de rosii
  • 500g rosii ,
  • 100g branza
  • o lingura ulei de masline
  • 2 castraveti
  • o ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii:

taiem pieptul de curcan dupa preferinta fiecarei gospodine ,eu l-am taiat cam cat palma,il condimentam pe tot pe o parte cu sare pe cealata cu piper si le dam deoparte

punem tigaia cu ulei la incins si procedam cu fiecare astfel :dam pieptul prin faina -ou si la sfarsit prin pesmet

le punem la prajit pana se rumeneste frumos

cartofii ii curatam, ii taiem cubulete, ii punem la fiert in apa cu o lingura de ulei de masline , cand s-au fiert scurgem apa dupa care ii pasam, adaugam untul si la sfarsit laptele. Sarea o punem in piureul gata facut, daca o punem in apa se intaresc cartofii

salata

taiem rosiile ,castravetii si ceapa rondele ,adaugam sare ,si uleiul de masline. La sfarsit adugam branza rasa

pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel  de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii 51022
retete culinare - Snitel  de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii 51025
retete culinare - Snitel  de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii 51026
retete culinare - Snitel  de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii 51029

COMENTARII (9)

Julie 1

17.09.2010, 08:40

Si eu ,normal!!

jolygina 1

18.09.2010, 23:58

poftiti la masa

nadina73 1

19.09.2010, 00:05

am ajuns mai ai?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L