Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

de marieta in Pui, 19 Aug 2011 | 3304 vizualizari

 

Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti, un pranz rapid si usor!!!!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • faina,
  • sare
  • piper,
  • ulei.
  • 1.500 kg cartofi,
  • o ceapa mica
  • o lingurita de boia de ardei,
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti:

Preparare Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

Se feliaza pieptul de pui, se bate putin, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper. Se prajeste in ulei incins la foc moderat. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti cartofii, separat se caleste o ceapa curatata si taiata marunt. Cand devine sticloasa se pune boiaua si se mai prajeste putin amestecandu-se intruna, apoi se pun cartofii cu o spumiera si se mai amesteca usor. Se potriveste de sare si piper si este gata

Se servesc pe farfurie 2 bucati de snitel cu 2 linguri de cartofi si cu o salata de sezon. Pofta buna!!!!!!!!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti-0
Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti-1
Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti-2

COMENTARII (6)

marieta 1

19.08.2011, 19:35

serviti va rog!!!!!!!!!!!!!

alinutzika 1

19.08.2011, 22:37

bun bun

Lau 1

20.08.2011, 10:03

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04