Snitel de porc

de xana in Porc, 16 Aug 2013 | 3378 vizualizari

COMENTARII (15)

Lia_ 1

16.08.2013, 00:52

n-am facut niciodata cu usturoi si boia; buna idee! la mine mancarea incepe sa miroasa a ceva bun abia dupa ce ii pun usturoiul asa ca ... voi incerca metoda ta cu siguranta

chiar ieri am gatit snitel cu ciupercute marinate dar n-am stiut

mihaelar63 1

16.08.2013, 00:55

Si eu prepar din cand in cand asa snitelul !!! Mai sparg monotonia si cu oregano , ghimbir, mustar , etc .

xana 1

16.08.2013, 01:01

Da, Mihaela, nici mi-e nu-mi place monotonia, cateodata nici nu stiu cum sa le mai schimb ca sa-i placa si sotului pretentios Lia, daca ar fi dupa mine as pune usturoi in tot!

mihaelar63 1

16.08.2013, 01:08

La al meu i se scoala parul in varful capului cand aude de marar , zicea ca in armata si chiftelele erau verzi de atata marar Si asa , fara sa stie fac din cand in cand , nu prea des cate o ciorba cu mult marar [ pun crenguta si apoi la sfarsit o scot ]. El lauda papica , abia atunci il intreb daca stie cu cea fost si ii spun

xana 1

16.08.2013, 01:38

Daaaa, mai cunosc pe cineva asa, Mihaela.

Alexandra Burz 1

16.08.2013, 08:07


Al meu e cu fixurile traditionale...asa ca rar gusta din alte varietati insa fac pt mine de cate ori am pofta

Angelina_Elena 1

16.08.2013, 09:24

Ce bun!

Bya Ralu 1

16.08.2013, 10:05

tare bine arata

Corinuta 1

16.08.2013, 10:22

xana 1

16.08.2013, 12:00

Multumesc

simona72 1

16.08.2013, 12:14

Rocsi 1

16.08.2013, 15:54

Foarte bun

xana 1

16.08.2013, 16:20

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:48

xana 1

20.08.2013, 12:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin