Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 10851 vizualizari

 

M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc [ aprox. 80 gr / bucata ]
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • frunze salvie
  • ulei
  • legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta de cartofi:

  1. Carnea  deporc se bate cu batatorul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si salvie maruntita .
  2. Cartofii se curata si se razuiesc pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de surplusul de lichid si se amesteca cu sare  piper, oua si 1 lingura faina.
  3. Se dau bucatile de carne prin faina si se scutura de surplus.
  4. Se aplatizeaza in palma compozitia cu cartofi, se pune felia de carne deasupra si cu cealalta mana se pune din nou compozitie cu cartofi .
  5. Se preseaza bine si se pune pe o tava captusita cu folie de copt .
  6. Eu am dorit ca snitelele sa aiba o crusta mai crocanta si am presarat pesmet pe deasupra .
  7. Se stropesc usor cu ulei si se dau la cuptorul incalzit cam 30 minute pana devin rumene .
  8.  Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor.
  9.  Serviti snitelul in crusta de cartofi insotit de legume sau de salata preferata .
  10.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ruladă din muşchiuleţ de porc