Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 10839 vizualizari

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

25.01.2016, 15:55

Merisor cred ca baietii tai ar servi asa ceva

mihaelar63 1

25.01.2016, 16:19

Camelia mi-a placut atat de mult incat voi repeta experienta

-Licurici- 1

25.01.2016, 16:51

Nici eu n-am facut, dar pare farte bun!

Constelatialeu 1

25.01.2016, 17:01

Interesant !

MotanLaOale 1

25.01.2016, 18:31

bun bun

delia64 1

25.01.2016, 19:07

Inventatoare mica care esti !!! buni tre sa fi fost !!!

Catalina L 1

25.01.2016, 20:26

original

Rocsi 1

25.01.2016, 20:29

Sunt tare bune, am facut si eu o data, dar de pui!

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:21

Gatesti minunat!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:02

Buna idee cu crusta!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

dantes 1

12.02.2016, 06:32

Bune!

anutz 1

13.02.2016, 15:18

Și cașcavalul când se pune???

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval