Snitel de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 16 Feb 2010 | 1215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui:

Spalam pieptul,il taiem fasii subtiri,il batem si il condimentam.Oul il batem ca pentru omleta cu o lingura de apa.Snitelul il dam prin pesmet-ou-pesmet si il prajim in ulei incins.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de pui 17568
retete culinare - Snitel de pui 17569

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

16.02.2010, 19:25

Bun, bun, foarte bun si eu am facut aseara din piept de curcan!

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 08:52

O bunatate.Arata tare apetisant.

adry88 1

07.07.2011, 11:26

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: