Snitel de pui a la Toscana

de RuxyRux in Pui, 14 Feb 2011 | 11461 vizualizari

 

Pentru o cina romantica ...merge perfect!
Snitel de pui delicios invelit cu cascaval si acoperit cu sos italian...o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui feliati( pentru mai multe portii)
  • 3 oua
  • o cana de faina
  • ulei pentru prajit( palmier)
  • sare
  • felii de cascaval
  • sosul de rosii italian:
  • un pahar de vin alb( demidulce)
  • o lingura de ulei de masline
  • un catel mare de usturoi
  • frunzulite de rozmarin
  • piper
  • sare
  • o lingurita de zahar
  • 3 rosii cherry taiate in doua
  • 2 linguri bulion( sau suc) de rosii( facut in casa e ideal)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui a la Toscana:

Batem pieptul de pui sarat inainte ca pentru snitel. Il trecem prin oul batut cu putina sare, apoi prin faina si il prajim. Il scurgem pe o hartie ( servet) de excesul de grasime . Punem snitelele intr-o tava de jena si acoperim fiecare bucata cu o felie de cascaval . Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 min.

Intre timp facem sosul:

Intr-o tigaie punem vinul impreuna cu uleiul de masline si dam un clocot. Punem usturoiul, bulionul, rosiile si zaharul. Totul se desfasoara pe foc iute. Saram dupa gust, piperam apoi adaugam si rozmarinul. In 5-7 min avem un sos excelent. Scoatem puiul dupa 15 minute punem sosul deasupra si mai lasam inca 5 minute la cuptor. Scoatem si servim dupa dorinta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui a la Toscana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (85)

RuxyRux 1

20.02.2011, 22:11

ExploraCuisine multumesc

Teo 1

20.02.2011, 22:41

m-ai convins, merita incercat!

RuxyRux 1

20.02.2011, 22:49

Ma bucur Teo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui si galuste