Snitel de pui cu parmezan

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2014 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piepr de pui
  • sare, piper alb, praf de usturoi, putin parmezan ras, putin ulei de masline
  • faina
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit

Garnitura de pilaf de orez cu ciuperci:

  • 1 ceapa mica 
  • 1 cutie de ciuperci 
  • 3 cani de orez rizotto 
  • supa de pui cat cuprinde (6 cani) 
  • sare, piper alb, ulei de masline, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu parmezan:

Pieptul de pui il impartim in 4, taind felii mari . Le batem acoperite cu folie si le condimentam cu sare, piper alb macinat si praf de usturoi. Le stropim putin cu ulei de masline si razuim parmezan. Dam la rece cateva ore sa se intrepatrunda aromele. 

Pregatim orezul: calim ceapa tocata marunt si aduagam ciupercile. Calim 2 minute si aduagam orezul. Dupa ce se calesc putin impreuna aduagam putina apa fierbinte in care am dizolvat un cub de concentrat de carne. (daca aveti supa de carne gata facuta e si mai bine). Nu puneti toata supa ci adaugati treptat cums cade in oala. Nu utiati sa amestecati mereu. Cand e gata tocam putin patrunjel verde si acoperim.

Batem ouale si intr-o farfurie mai punem putina faina amestecata cu piper si parmezan ras. dam feliile de carne prin faina si apoi prin oul batut si le prajim in tigaie cu ulei incins. Scoatem pe un servetel absorbant.

 

Servim alaturi de orez 

 

TIPS-URI

1

daca preferati cu sos, puteti face un sos la plic de ciuperci . Se face in 2 minute si este foarte bun.

RETETA IN IMAGINI

Snitel de pui cu parmezan-0
Snitel de pui cu parmezan-1
Snitel de pui cu parmezan-2
Snitel de pui cu parmezan-3
Snitel de pui cu parmezan-4
Snitel de pui cu parmezan-5
Snitel de pui cu parmezan-6
Snitel de pui cu parmezan-7
Snitel de pui cu parmezan-8
Snitel de pui cu parmezan-9

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

15.07.2014, 12:18

Bunatate!

Pushaa

Pushaa 1

15.07.2014, 13:14

 Lavinia

Lavinia 1

15.07.2014, 21:16

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!