Snitel de pui cu piure

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 4495 vizualizari

 

snitelele sunt preferatele lui doru, lasa totul pt snitele :) iar piure-ul facut asa a lui andutzu :*iar eu ma multumesc cu facutul :)))

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • boia iute/dulce

pt piure:

  • 4 cartofi
  • unt
  • branza
  • lapte
  • sare
  • piper
  • 2 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu piure:

Se taie peitul de pui in felii nu foarte subtiri.

Se bat usor doar pe o parte.

Le condimentam, dupa care le dam prin ouale batute, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei, dupa ce s-a incins uleiul punem snitelele, sunt gata cand sunt rumenite pe ambele parti si capata o culoare aurie.

Le scoatem pe un servetel pt a absorbii surplusul de ulei.

Pregatim piureul:
Punem cartofii la fiert, taiati cubulete.

Intre timp punem si ouale la fiert.

Dupa ce au  fiert cartofii ii pasam, adaugam branza rasa dupa gustul fiecaruia, ouale pasate cu fursculita, untul si laptele, amestecam bine si servim alaturi de snitele.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu piure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de branza feta