Snitel de pui cu spanac

de cristeena20 in Pui, 13 Apr 2013 | 1285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui dezosate
  • sare, piper, 1 ou, faina, ulei
  • usturoi
  • spanac (congelat- sau proaspat)
  • 2 cani lapte
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu spanac:

- Pregatim carnea pentru snitele. Feliem (nu ff subtire) si le batem cu ciocanul. Presaram cu sare si piper. Lasam sa stea asa cca 1-2 ore la frigider acoperite.

- Pentru spanac eu am folosit congelat si gata fiert. Daca folositi proaspat se spala si se pune apa la fiert. Cand da in clocot punem spaacul, lasma sa fiarba cca 5-7 minute si strecuram , apoi il tocam cu cutitul .

- Carnea o dam prin faina si prin ou batut , apoi o prajim in ulei incins.Snitelele le scoatem pe hartie absorbanta.

- Pentru spanac, intr.o cratita punem ulei cu usturoi pisat (cca 2-3 catei) si cand capata culoare adaugam 2 linguri de faina. Lasma sa se caleasca putin si adaugam lapte , amestecand bine cu telul s anu s efaca cocoloase. Adaugam spanacul scurs si lasma sa fiarba, amestecand mere, pana devine cremos. Punem sare dupa gust.

- se serveste cu snitele si ridichi.

 

RETETA IN IMAGINI

Snitel de pui cu spanac-0
Snitel de pui cu spanac-1
Snitel de pui cu spanac-2
Snitel de pui cu spanac-3
Snitel de pui cu spanac-4
Snitel de pui cu spanac-5
Snitel de pui cu spanac-6

COMENTARII (13)

cristeena20 1

14.04.2013, 12:49

multumesc mult de aprecieri!!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:50

Buni..a fost saptamana trecuta

Rocsi 1

14.04.2013, 20:50

Iau doar snitel daca nu te superi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41