Snitel de pui cu sunca si ciuperci

de ela in Pui, 3 Ian 2013 | 31759 vizualizari

 

am mai facut ceva asemanator si mi-a placut tare mult,azi am facut ceva modificari si completari...e o bunatate...e un fel de cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • ciuperci din conserva
  • 4 felii branza topita
  • 2 felii sunca presata
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu sunca si ciuperci:

Pieptul de pui il taiem in doua si facem buzunare la fiecare patru bucati.

Pe o felie de branza topita punem ciupercile taiate marunt si o jumatate de felie de sunca presata pe care o punem in mijloc la pieptul de pui si pridem cu doua scobitori sa nu se desfaca.

Batem ouale cu sare si piper.Amestecam faina cu pesmetul.Dam bucatile de carne prin amestecul de faina si pesmet,trecem prin oua,apoi prin pesmet si din nou prin oua.Punem la prajit in ulei incins,la foc mic si intoarcem pe ambele fete si chiar pe laterale pana se rumeneste frumos.Servim calde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196415
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196416
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196417
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196418
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196419
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196420
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196421
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196422
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196423
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196424
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196425
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196426
retete culinare - Snitel de pui cu sunca si ciuperci 196428

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:22

Super , alta viata , sa tot traiesti cu buzunarasul [ era sa scriu Bucatarasul ] sau cu ghiozdanasul plin

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 11:27

ce bunatate!

ela 1

07.05.2014, 13:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!