Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Apr 2015 | 7910 vizualizari

 

Snitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 300 gr de ciuperci champignon
  • 50 gr casaval
  • 200 gr orez prefiert
  • 100 gr zeama de supa
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.:

            Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se sareaza.Bateti ouale cu sare si piper pana cand albusul si galbenusul s-au omogenizat. 
            In tigaie se pune uleiul si se lasa la incins. Se ia o fasie din pieptul de pui, se da prin faina, pesmet, apoi prin ou si din nou prin pesmet (in ultima parte apasati bine sa se prinda pesmetul de ou), apoi puneti la prajit in uleiul incins.

            Procedati astfel si cu restul bucatilor de pui. Lasati sa se prajeasca pe o parte pana capata culoarea aurie si intoarceti pe cealalta parte. Cand cealalta parte are culoarea aurie scoateti snitelul din tigaie.

            Pregatiti o farfurie acoperita cu un prosop de hartie. Asezati snitelul pentru a absorbi excesul de de ulei. Dupa ce uleiul a fost absorbit, asezati snitelele in alta farfurie si schimbati prosopul de hartie pentru celelalte snitele.Pofta buna!

            Ptr garnitura pregatim ciupercile la cuptor:le curatam de codite,le saram si piperam si le d-am la cuptor ptr 10 minute,dupa care punem peste ele cascavalul ras si le mai lasam pana se topeste cascavalul.

             Orezul prefiert il fierbem in apa cu sare 10-15 minute.Separat curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in ulei.Cand este gata punem deasupra orezul si 100 gr de zeama de supa.

TIPS-URI

1

se poate servi cu garnitura de cartofi (natur, piure sau prajiti) si salata.

2

tocanita de ciuperci si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

anca_rm 1

29.04.2015, 08:42

ce-mi plac snitelele usor crocante , super reteta

reisnaor_2006 1

29.04.2015, 11:39

mirela0911 1

29.04.2015, 12:55

E pe gustul meu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi si mamaliguta