Snitel de salau

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 7590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet fin
  • 1 lingurita boia dulce
  • cate un varf de cutit usturoi granulat si rozmarin
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de salau:

se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana capata o culoare aurie si se scot pe hartie absorbanta.se servesc cu salata simla de ridichi...sau o altfel de salata!pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de salau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

vero_closca 1

04.05.2010, 20:00

fetelor,va multumesc pt aprecieri! am facut saptamana trecuta 50 de snitele pt o activitate la scoala baiatului meu si au fost foarte apreciate! cand vreti...va astept la o portie!

nadina73 1

04.05.2010, 20:25

cand sa venim

silvi0ara 1

04.05.2010, 21:36

Ce bun,sa mai faci.Salaul imi place si mie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de dovlecei