Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!
Cum preparam snitelele:
Taiem feliile de parizer in doua, pe jumatate.
Batem oul cu putin sare si adaugam putin piper. In alt vas punem faina.
Luam fiecare jumatate de felie de parizer si o dam prin faina, ou, faina. Punem felia in baia de ulei fierbinte. Procedam asa cu toate feliile de parizer.
Cand s-au rumenit pe scoatem pe servetele de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.
Cum preparam carofii natur:
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.
Ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa rece, presaram sare si o lingura de ulei.
Acoperim cu un capac si in momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute cu capacul pus intr-o parte.
Cand sunt fierti, scurgem apa si punem cartofii pe farfurie. Asezam alaturi snitelele din parizer, radem branza de oaie, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult