Snitel din piept de pui

de onuta in Pui, 3 Ian 2011 | 2786 vizualizari

 

Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau legume

 

INGREDIENTE

  • 1  piept de pui mediu
  • sare, piper dupa gust
  • 2-3 oua
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui:

1. Pieptul de pui se taie felii si se bate bine .

2. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu sarea ,piperul si faina pana cand se formeaza o compozitie mai  groasa.

3. Se trec bucatile de pui prin aceasta compozitie si se pun la prajit in uleiul  bine incins.

4. Se lasa la prajit pana puiul capata o culoare aurie.

5. Se serveste alaturi de cartofi natur, cateva bucati de broccoli si morcovi , toate ;legumele fierte in abur.

 

COMENTARII (18)

nadina73 1

06.01.2011, 00:09

bune de tot

onuta 1

08.02.2011, 11:48

nadina, cu mare drag

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D