Snitel elvetian

de Oana in Pui, 9 Dec 2009 | 13940 vizualizari

COMENTARII (17)

luminita20_2006 1

09.12.2009, 12:20

sunt o bunatate

rivka 1

09.12.2009, 12:59

cred ca sunt bune da...astea toate deja azi le-ai facut?
ce harnica esti

Oana 1

09.12.2009, 13:43

Rivka, aseara am papat bunatatile, dar n-am avut timp sa postez...doar waffele sunt de azi dimineata Snitelul e cel obisnuit, chiar nu mai facusem de muuult prajit, de cand cu "moda" la cuptor

liana_geicu 1

09.12.2009, 13:44

ce pofta mi-ai facut, Oana, mai ales ca nu am mai mancat snitele cam de mult! arata foarte bine!

Oana 1

09.12.2009, 13:45

Multumesc, Liana

crisad 1

09.12.2009, 16:10

oana imi ploua in gura .am o lista cu ce bunatati incerc dupa post

Oana 1

09.12.2009, 19:12

Crisad, vezi ca poti sa-ti faci o lista proprie de favorite, apesi pe steluta din dreapta pozei principala, sub furculite Vad ca tu chiar tii post...eu nu reusesc poate in ultima saptamana...

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 22:02

preferatu meu

Oana 1

12.12.2009, 22:47

Dragos, de cand nu te-am mai "vazut" Imi place avatarul tau

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 23:14

si mie imi pare rau ca nu v-am mai vizitat dar nu am avut timp mi-a fost dor de voi si am revenit pe site vad ca o duceti bine si sunteti pregatiti de sarbatori si mie imi place avataru

Michelle 1

12.12.2009, 23:18

Oana 1

13.12.2009, 21:54

Lia, de ce nu ne spui tu cum e reteta, ca vad ca stii?

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 22:14

Fara suparare...Lia ne poti da tu o reteta mai buna? Ca noi bucatarasi " amatori" nu o avem

Bucataras 1

13.12.2009, 23:02

Lia, daca tu ai fi elvetiank n-ai avea de ce sa te apuci, clar

adry88 1

08.05.2011, 16:13

iry-gabriela 1

22.05.2012, 00:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui din piept de pui