Snitel in crusta de fulgi de porumb

de ela in Pui, 13 Feb 2010 | 11666 vizualizari

 

daca vreti un snitel altfel decat de obicei...

 

INGREDIENTE

  • 8felii piept de pui
  • 200gr fulgi de porumb
  • faina
  • 3oua
  • sare,
  • piper
  • 3linguri unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de fulgi de porumb:

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie.


Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina.


Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti.


Presati crusta fiecarui snitel cu mana pentru a se lipi mai bine de bucata de carne.Topiti untul intr-o tigaie apoi prajiti snitelele 2-3minute pe fiecare parte.


Serviti cu piure de cartofi

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17179
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17180
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17182
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17183
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17184
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17186
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17191
retete culinare - Snitel in crusta de fulgi de porumb 17217

COMENTARII (5)

Nicolae 1

14.02.2010, 19:43

Teo 1

14.02.2010, 20:46

Ela , iti mananc intai farfuria ,apoi mai vedem!

ela 1

14.02.2010, 21:32

nu te las sa mananci farfuria,Teo,e setul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!