Snitel umplut

de marinicayou10 in Pui, 15 Feb 2012 | 9354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3 feli de cascaval
  • 3 feli de sunca presata sau muschi file
  • 2 oua
  • pesmet
  • putina faina
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Taiem pieptul de pui in 6 feli pe care le batem bine sa le subtiem. Pe tocator sau pe o farfurie punem o felie de pui, peste punem o felie de cascaval si o felie de sunca. Le presam bine sa se lipeasca puiul de sunca si de cascaval si le tavalim bine, bine prin faina, apoi prin ou batut cu un praf de sare si la urma prin pesmet. Procedam la fel cu toate, si cand sunt gata toate le prajim cate doua in tigaie cu ulei. ATENTIE!! nu intoarceti snitelele cu furculita sa le intepati pt ca va iesi cascavalul din el si nu e bine :) cel mai bine e sa folositi o paleta sau ceva sa le intoarceti fara sa le intepati. Le prajiti pe ambele parti. Serviti cu salata de varza sau salata verde cu castraveti sau oricare alta salata doriti. FOARTE BUN!!!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu