Snitel vienez cu cartofi zdrobiti

de cristeena20 in Vita, 12 Mar 2013 | 5043 vizualizari

 

O combinatie foarte buna pentru o masa de oranz.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de vitel
  • faina, pesmet, 2 oua
  • 1/2 kg cartofi mici rotunzi albi cu coaja subtire
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • grelos (florile de la varza portugheza sau de la napi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez cu cartofi zdrobiti:

Batem feliile de vitel bine si le saram si piperam. Lasam cca 1 ora la rece.

Cartofii ii spalam si stergem bine. Intr-un vas adaugam cartofii cu multa sare grunjoasa si ii dam la cuptor sa se coaca (cca 40 min). 

Intre timp alegem grelos  .

Facem snitelele: dam carnea prin faina, ou, pesmet si o prajim in ulei.

Punem apa la fiert cu sare si un catel de usturoi si cand da in clocot adaugam grelos . Lasam sa fiarba cca 10 min. Eu am folosit din cel de la varza. Cand e gata fiert se strecoara.

Cartofilor deja copti se scot si li se da un pumn usor:)

Intr-o tigaie punem ulei de masline cu 1 catel de usturoi necuratat si zdrobit si saltam bine cartofii; repetam cu grelos la fel.

Se servesc toate , alaturi de un vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez cu cartofi zdrobiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana