Snitel vienez de curcan

de Rux in Curcan, 18 Aug 2016 | 754 vizualizari

 

Preferatul tuturor copiilor :))))) ai mei la restaurant, asta cer cu siguranta...insa la mama e si mai bun, cred ca stiti exact cum e, am pus alaturi piure gustos de cartofi am facut si-o salata de vara cu legume de gradina, rosii, castraveti, ceapa rosie, ulei de masline si branza razuita deasupra...si gata-i pranzul!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati maricele file de piept de curcan
  • 1 cana mare de faina
  • 2 cani de pesmet
  • 3 oua mari
  • sare
  • un praf de turmeric
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de curcan:

Spalam bucatile de piept de curcan, le uscam intr-un servet, le batem cu batatorul de snitele. Saram pe ambele parti fileurile.

Pregatim 3 vase, pentru oua, pesmet si faina.

Batem ouale cu sarea si praful de turmeric.

Trecem fiecare bucata de file prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final prin pesmet.

Prajim pe ambele parti snitelele si le scoatem pe un platou pe care am pus hartie absorbanta( sa scapam de excesul de ulei).

Eu am schimbat uleiul de doua ori in timpul de prajire.

Foarte gustoase, scurse bine de ulei, crocante si totodata se topesc in gura de fragede!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel vienez de curcan 453965
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453966
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453967
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453968
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453969
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453970
retete culinare - Snitel vienez de curcan 453971

COMENTARII (35)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:59

Oooo, ce bunatate!

deyutzky 1

18.09.2016, 23:05

Si preferatul meu!

Rux 1

18.09.2016, 23:14

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D