Snitele crocante de porc

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 22 Feb 2015 | 4016 vizualizari

 

Nu cred ca exista gospodina care sa nu stie sa faca snitele.Si acestea sunt ca si clasicele snitele doar ca le-am dat prin fulgi de porumb pentru a face o crusta crocanta.Ceea ce le deosebeste de snitelele clasice este faptul ca sunt coapte in cuptor,nu prajite pe foc.Si asta,pentru faptul ca se pot servi si reci,nu doar calde.Decat un snitel savuros si uscat, prajit in ulei mai bine unul gustos si sanatos copt in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500gr cotlet de porc,
  • 2 oua,
  • 1ling smantana,
  • 1 ling mustar,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • un pic de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de porc:

Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.                      

Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.                      

Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.                      

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.                        

Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips