Snitele cu pesmet

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 10156 vizualizari

 

Din astea fac foarte des,doarece leutul nostru e cu ''ceva ca carnea nu avem''.Pe astea le fac in ''duet'' cu balanta mea.Eu pregatesc carnea,el le da prin ou si pesmet( eu n-am rabdare) si la final am eu grija cu prajitul...

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g carne macra din pulpa
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu pesmet:

Carnea se feliaza se bate cu ciocanul de snitele si pe o parte si pe alta si se trece prin faina.Batem bine ouale,punem sare si piper dupa gust.Intr-o farfurie intinsa punem pesmetul.Se trece carnea deja data prin faina,prin ou,apoi prin pesmet,prin ou si iar pesmet.daca va e foame rau treceti doar o data prin pesmet.Tigaia se incinge,se adauga uleiul si se pun snitele la prajit,cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.

Se servesc cu garnitura,piure,cartofi natur,cartofi prajiti,in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

24.01.2013, 15:01

Sunt preferatele prietenului meu!

- Andreea - 1

24.01.2013, 16:02

as minca snitele la orice ora

cristeena20 1

24.01.2013, 18:17

mmmmm..si eu..mereu in topul preferintelor!!!!!!!super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci