Snitele de pui

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 17438 vizualizari

 

Cred ca toata lumea stie cat sunt de bune...va prezint si varianta mea....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati dintr-un piept , taiate ca pentru snitele.
  • 2 oua
  • o canita lapte
  • apa minerala
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Batem, snitelele( eu o fac punandu-le intr-o punga groasa), sa nu sara peste tot.

Batem ouale cu laptele,  sarea si faina si facem o compozitie de clatite , subtiem cu apa minerala.

Dam fiecare bucata prin  compozitie bine de tot si prajim cu grija sa nu le ardem. Intoarcem de doua ori pe ambele parti. Scoatem si servim!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (40)

mela81 1

07.01.2011, 09:57

Arata foarte bine!Multumesc pentru reteta !

RuxyRux 1

07.01.2011, 10:47

Teo
Ela
Mela
Cu drag...

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:30

cred ca sunt super,nu am mai facut cu apa minerala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gustare - chifle umplute