Snitele de pui

de Rux in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 12916 vizualizari

 

Cred ca toata lumea stie cat sunt de bune...va prezint si varianta mea....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati dintr-un piept , taiate ca pentru snitele.
  • 2 oua
  • o canita lapte
  • apa minerala
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Batem, snitelele( eu o fac punandu-le intr-o punga groasa), sa nu sara peste tot.

Batem ouale cu laptele,  sarea si faina si facem o compozitie de clatite , subtiem cu apa minerala.

Dam fiecare bucata prin  compozitie bine de tot si prajim cu grija sa nu le ardem. Intoarcem de doua ori pe ambele parti. Scoatem si servim!

 

 

 

COMENTARII (40)

mela81 1

07.01.2011, 09:57

Arata foarte bine!Multumesc pentru reteta !

Rux 1

07.01.2011, 10:47

Teo
Ela
Mela
Cu drag...

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:30

cred ca sunt super,nu am mai facut cu apa minerala

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!