Snitele de pui

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 1415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezisat
  • sare
  • boia de ardei iute
  • fulgi de porumb
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • condimente pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

se taie felii pieptul,  se trece pe sub un jet de apa rece, se sterg cu un prosop de bucatarie absorbant

se bat ouale cu sare, faina, condimente, boia de ardei

fulgii de porumb se piseaza 

se ia cate o felie de piept de pui se trece prin fulgi de porumb -ou-iar fulgi de porumb 

se prajesc in uleiul incins

se scot pe un servetel absorbant

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de pui 109125
retete culinare - Snitele de pui 109126
retete culinare - Snitele de pui 109127

COMENTARII (15)

Cris2711 1

18.06.2011, 16:18

gaby_gabytza 1

04.07.2011, 15:15

ArianaBala 1

03.06.2012, 10:11

ce frumos sunt rumenite

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L