Snitele de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2013 | 1701 vizualizari

 

Sunt tare bune,si fragede :)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • faina(cat sa fie o compozitie mai groasa)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se spala pieptii de pui,apoi se taie in fasii subtiri,se sareaza si se pipereaza.Se face compozitia:ouale sa bat bine cu un tel para pana devin spuma,apoi se adauga laptele,faina(cat sa fie un aluat mai gros ca de clatite) si dupa gust sare si piper,iar la final praful de copt( pentru ca aluatul sa fie mai pufos si sa creasca).Fasiile de piept se trec prin aceasta compozitie si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cat si reci alaturi de o salata de cruditati.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de pui 276366
retete culinare - Snitele de pui 276367
retete culinare - Snitele de pui 276368
retete culinare - Snitele de pui 276369
retete culinare - Snitele de pui 276370
retete culinare - Snitele de pui 276371
retete culinare - Snitele de pui 276372

COMENTARII (28)

Lia_ 1

10.11.2013, 05:59

facem si noi la 3-4 zile obligat. la voi nu se gaseste pesmet, nu?

Ligia Bxl 1

11.11.2013, 15:46

Lia se gaseste pesmet dar eu nu prea folosesc ptr ca le vreau mai fine,nu crocante

babi5 1

29.11.2014, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21