Snitele de pui

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 20 Dec 2014 | 5463 vizualizari

 

Ieri, la micul dejun, am servit ceva ce fetitei mele i-a placut mult, in special modul de prezentare. A fost foarte incantata, incat a facut si ea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitel:
  • 6 felii muschiulet de pui;
  • 1 ou;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri apa;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru decor:
  • rosii cherry prunisoare;
  • castravete;
  • branza topita feliata.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se spala carnea si se da cu sare. 

Intr-un castron se pune oul cu un praf de sare si se bate, apoi se mixeaza cu faina si apa.

Se incinge ulei intr-o tigaie, se da muschiuletul de pui prin compozitia preparata si se pune in tigaie la prajit.

TIPS-URI

1

Compozitia pentru snitel trebuie sa fie consistenta, ca sa nu se scurga de pe muschiulet.

2

Dupa ce s-a prajit, snitelul se pune pe o farfurie cu servetele, pentru ca acestea sa absoarba grasimea (pe asta am invatat-o de la Merisor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui in crusta de susan