Snitele de pui in aluat pufos cu bere

de ionela2682 in Pui, 29 Apr 2010 | 12584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  •  2-3 lg faina
  • 1 pahar bere
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in aluat pufos cu bere:

se feliaza cat mai subtire pieptul de pui , se sareaza ,pipereaza, si se trece printr-un aluat facut dintr-un ou batut in care ama daugat cateva linguri de faina. si am subtiat cu bere.( trebuie sa fie un aluat ca de clatite nici prea moale nici prea tare).Se prajesc pe ambele parti in ulei incins!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29379
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29380
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29381
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29382
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29383
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29384
retete culinare - Snitele de pui in aluat pufos cu bere 29385

COMENTARII (2)

madi_marin 1

29.04.2010, 19:23

n+am incercat niciodata aluatul asta, desi am mai auzit de el, dar o sa fac si eu ca imi plac cum ti+au iesit snitelele....

ionela2682 1

30.04.2010, 11:18

sa sti ca este o combinatie super reusita! eu asa fac snitelele in general , asta cand am si bere la indemana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21