Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez

de Adriana G in Pui, 30 Aug 2012 | 1592 vizualizari

 

By Rocsi, cu mici modificari, pt ca nu am mai tinut minte toate ingredientele si nu am mai avut acces la calculator, asa ca am improvizat.....si tot au iesit foarte bune.....! Multumesc Rocsi!

 

INGREDIENTE

  • Pt snitele:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cartofi potriviti
  • 100 gr smantana
  • 2-3 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit busuioc uscat
  • faina pentru tavalit puiul
  • Pt orez:
  • o cescuta orez
  • 3 cescute supa pui
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez:

Snitele:

- se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei

- cand sunt gata se scot pe servetele absorbante sa se raceasca

Orezul:

- se pune orezul spalat la fiert in supa cu ulei, sare, piper cam 15 min dupa care se acopera cu un capac si se lasa pana orezul absoarbe toata apa si infloreste frumos

Se serveste ca atare sau cu salata, muraturi, etc.

 

RETETA IN IMAGINI

Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez-0
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez-1
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez-2
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez-3
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez-4

COMENTARII (36)

Adriana G 1

23.09.2012, 18:26

CEOFIOFI, ma bucur ca iti place si spor la treaba....!

Krystyan Trendy 1

09.12.2013, 08:50

interesanta reteta

Adriana G 1

09.12.2013, 13:45

krysty, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04