Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • 2 catei usturoi
  • condimete pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb:

se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de hartie

se taie felii si ii condimentam cu piper si condimete pentru pui

se bat ouale cu un pic de sare,usturoiul pisat

fulgii de porumb ii pisam cu blenderul sau cu sucitorul

punem uleiul in tigaie sa se incalzeasca

luam cate o felie trecem prin oul batut si apoi prin fulgi de porumb ii asezam in tigaie

ii prajim pe ambele parti si ii scoatem pe un servetel absorbasnt

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor