Snitele de pui picante

de merisor in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 6941 vizualizari

 

Azi am facut pulpe de pui cu mujdei de usturoi si pentru ca a mai ramas mujdei, m-am gandit sa tavalesc putin snitelele prin el.
Pe langa faptul ca au fost gustoase, parca au fost si mai fragede.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 rosie
  • oregano
  • piper
  • sare
  • 200 gr faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui picante:

Spalam pieptul de pui, il feliem subtire si batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Presaram sare peste ele si le lasam la odihnit pana pregatim restul ingredientelor.

Curatam usturoiul si il pisam bine cu putina sare, apoi adaugam piper, oregano si putin ulei si frecam bine ca pentru mujdei.

Decojim rosia, si o trecem prin robot, apoi o adaugam peste usturoi.

Batem ouale cu putina sare, adaugam laptele si 3/4 din cantitatea de faina. Restul de faina o  presaram pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin mujdeiul de usturoi, apoi prin faina de pe platou si in final prin compozitia de ou.

Punem intr-o tigaie antiaderenta ulei la incins si prajim snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Daca mai ramane mujdei de usturoi, putem stropi snitelele cu el inainte de servire.

RETETA IN IMAGINI

Snitele de pui picante-0
Snitele de pui picante-1
Snitele de pui picante-2
Snitele de pui picante-3
Snitele de pui picante-4

COMENTARII (57)

T I M E A

T I M E A 1

21.09.2013, 15:23

imi plac mult

Teo

Teo 1

22.09.2013, 22:11

sau tavalite prin mustar,apoi prin ou

- TABITA -

- TABITA - 1

24.03.2014, 15:25

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!