Snitele de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 snitele din soia texturata + 2 lg vegeta
  • 2 oua
  • 4 lg faina
  • 5 lg apa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 lg pasta de rosii
  • ierburi aromatice( busuioc, oregano, magheran)
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Eu am facut de data asta portie dubla fata de cum fac de obicei. Am fost mai multi mancaciosi, si nu m-am riscat sa fac doar din 10 snitele;)) Erau sanse ca unii sa nu mai apuce la ele:D

Pentru inceput snitelele se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta. Se fierb 15-20 de minute, dupa care se scurg de apa, si cand se mai racesc putin se storc cu mana.

Intre timp se pregatesc celelalte compozitii pentru pane.
Ouale se bat bine ca si pentru omleta, dupa care se adauga faina si apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Intr-un bol separat se amesteca usturoiul pisat, pasta de rosii, ierburile aromatice, si sarea. In cel de-al treilea bol se pune pesmet.

Snitelele, mi s-au parut mie ca sunt prea groase, asa ca le-am taiat in doua. Acum fiecare bucatica de soia, se trece prin amestecul de condimente, si se lasa 10-20 de minute sa absoarba savoarea fiecarui condiment. 

In ultima etapa se trec snitelele prin ou si pesmet, dupa care se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia "Inedit"