Snitele de soia la cuptor

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 2881 vizualizari

 

desi nu toata lumea mananca , snitelele din soia sunt tare gustoase ;)

 

INGREDIENTE

  • felii de soia (eu am folosit 8 felii)
  • 2 oua
  • 2 lg ulei masline
  • 10 gr pesmet
  • praf usturoi
  • oregano
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia la cuptor:

Feliile de soia le punem la fiert in apa, cu putina sare si 2 lg ulei masline. Se fierb cam 15-20 min. Dupa ce s-au fiert, le scoatem si le lasam la scurs.

intr-un castron, batem cele doua oua cu un praf de sare. Separat, intr-un alt castron, turnam pesmetul pe care il amestecam cu praf de usturoi, sare, oregano.

Feliile de soia scurse, le punem in oul batut, le lasam cateva minute.

Intre timp, pregatim o tava in care asezam o hartie de copt. Incalzim cuptorul.

Luam cate o felie de soia si o tavalim prin mixul de pesmet, apoi o asezam in tava.

Coacem in cuptor cam 15-20 minute, la foc mediu.

Se servesc cu sos de usturoi sau rosii.

 

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 6 lei.

2

sunt mai gustoase, daca se servesc calde.

RETETA IN IMAGINI

Snitele de soia la cuptor-0
Snitele de soia la cuptor-1
Snitele de soia la cuptor-2
Snitele de soia la cuptor-3
Snitele de soia la cuptor-4

COMENTARII (21)

Rocsi 1

30.06.2013, 19:57

Sim0na 1

01.07.2013, 14:22

Cred ca or fi bune.. da` eu nu pot

anca_rm 1

29.07.2013, 14:54

asta trebuie incercata, neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04