Snitele din ficatei de pui

de Oana in Ficat, 6 Mar 2010 | 22971 vizualizari

COMENTARII (16)

ionix 1

06.03.2010, 12:44

pe gustul sotului meu, categoric

madi_marin 1

06.03.2010, 14:10

foarte buna ideea.....o pun la favorite sa o incerc si eu...

Oana 1

06.03.2010, 15:46

Chiar au avut succes maxim

rivka 1

06.03.2010, 19:18

foarte buni, grozavi.
nu credeam ca exista cineva in romania care nu a mai mancat ficatei de pui pane, ma mira enorm nu cred ca am prieteni/cunoscuti in romania care nu au mai mancat niciodata ...probabil difera chiar asa mult pe provincii???se poate.

eu nu am mai mancat nicodata snitele facute cu cascaval...sau lapte in maglavaisul de ou...in schimb.

oricum ar fii foarte bune!noi acasa la maica-mea le primeam cu mancarica de mazare sau spanac...sau cu puree si sos de rosii.

Oana 1

06.03.2010, 19:59

Ficatei pane, am mancat, de fapt erau tavaliti prin faina, dar nu prin amestecut de pane cu care se fac snitelele. Iar faza cu laptele in maglavaisul ala l-am descoperit facand aluatul mai gros si asa l-am subtiat cu lapte si am descoperit ca-i mult mai fraged si bun snitelul Si cu cascavalul e recenta treaba, de cand cu snitelele la cuptor

rivka 1

06.03.2010, 20:18

fac si eu maine, am si scos tocmai am coborat jos si am scos din congelator o caserola de ficatei pe maine si jumate de kil de file de pui sa fac si eu niste snitele maine inclusiv ficateii ...cu ocazia asta mi-ai facut super pofta cu poza asta.

PapaBun 1

06.03.2010, 20:18

Eu recunosc ca n-am mancat in vata mea snitele din ficatei .

rivka 1

06.03.2010, 20:27

sa ii faci si tu papabun sa ii incerci atunci , merg foarte bine si cu spanac, vezi ca daca nu ai chef de prajeli(desi is mai buni prajiti) ii poti face si la cuptor, pe hartie de copt, putin ulei masline, ou, pesmet etc.

eu ii fac maine , prajiti in ulei ca o data la nu stiu cat timp nu se intampla nimic daca mananc o prajeala mica

ramo_cata 1

06.03.2010, 21:37

n-am mancat niciodata dar cred ca-s ff buni

epurasha2bb 1

07.03.2010, 20:30

Oana arata super! ma bucur mult ca v-a placut reteta!

Oana 1

07.03.2010, 22:49

Daa, chiar m-am gandit ca merg super facuti la cuptor, de la cascaval si pesmet compozitia e foarte legata si se fac bine si asa! cu siguranta o sa incerc

liana_geicu 1

08.03.2010, 23:00

Buna idee, in ultima vreme am facut de foarte multe ori snitele, dra din ficatei nu am incercat! Cu prima ocazie trebuie incercata reteta!

Oana 1

09.03.2010, 00:10

Iamiii! sa-i faci la cuptor

mariac 1

28.03.2010, 20:54

nu am mancat dar o sa incerc ,imi place ficatul

Oana 1

01.04.2010, 11:34

Am facut acum cateva zile la cuptor, un deliciu Toata compozitia am turnat-o intr-o tava rotunda de iena, am pus niste unt deasupra si am bagat la cuptor, a iesit sub forma de placinta/tarta, excelenta

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:18

nu am mai papat asa!cred ca sunt gustosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane