Snitele din piept de porc

de andreea_angelo in Porc, 26 Noi 2012 | 823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de porc
  • condimente pt. carne de porc
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina alba
  • delikat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de porc:

Pieptul de porc se taie felii, se bate bine, se condimenteaza fiecare parte cu condiment pentru carne de porc. Feliile se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se scot si se lasa la racit.

Intre timp batem cele doua oua impreuna cu faina alba si cu putin delikat. Bucatile de piept de porc se trec prin ou si se prajesc din nou pt cateva minute pana se rumeneste oul. Eu am prajit de doua ori carnea ca sa ma asigur ca nu va ramane cruda.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele din piept de porc 190504
retete culinare - Snitele din piept de porc 190505
retete culinare - Snitele din piept de porc 190506
retete culinare - Snitele din piept de porc 190507
retete culinare - Snitele din piept de porc 190509
retete culinare - Snitele din piept de porc 190510
retete culinare - Snitele din piept de porc 190511

COMENTARII (21)

andreea_angelo 1

27.11.2012, 08:04

Sim0na 1

27.11.2012, 19:54

bune

andreea_angelo 1

27.11.2012, 21:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D