Snitele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 3 Iul 2011 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui mare
  • 3oua
  • faina
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul il spalam si ii rupem pielea,apoi taiem fasii,fasii dupa os.

Fasiile rezultate le batem :)))cu un ciocan pt snitele.

Spargem ouale intr-o farfurioara unde punem si sarea,piperul si faina pana devine o compozitie consistenta.

O data facuta compozitia luam bucatile batute zdravan:)) si le dam prin compozitie(dam cu alifie ca sa nu faca ranile prea mari:))))),apoi le punem in uleiul bine incins.

Cand sunt gata pe o parte si pe alta le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul.

Peste cateva minute se pun pe farfurie....si se pot servi pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

05.07.2011, 15:27

ok Mona te chem cu mare drag

marcela1979 1

05.07.2011, 15:36

si eu pap piept daca mai ai

mihaelaM 1

05.07.2011, 16:47

din pacate nu mai am ,dar mai cumpar si mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept de pui