Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul il spalam si ii rupem pielea,apoi taiem fasii,fasii dupa os.
Fasiile rezultate le batem :)))cu un ciocan pt snitele.
Spargem ouale intr-o farfurioara unde punem si sarea,piperul si faina pana devine o compozitie consistenta.
O data facuta compozitia luam bucatile batute zdravan:)) si le dam prin compozitie(dam cu alifie ca sa nu faca ranile prea mari:))))),apoi le punem in uleiul bine incins.
Cand sunt gata pe o parte si pe alta le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul.
Peste cateva minute se pun pe farfurie....si se pot servi pofta buna!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult