Reteta clasica de snitele din piept de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 5 Noi 2015 | 19119 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am ales sa va prezint o reteta pe care sigur o vor aprecia barbatii, mai ales pentru ca este vorba de carne. Mai exact Reteta clasica de snitele din piept de pui. In plus, este simpla pentru ca pieptul de pui pentru snitele este deja feliat astfel incat nici nu mai necesita batere sau portionare pentru a pregati snitele din piept de pui.

 

INGREDIENTE

Reteta clasica de snitele din piept de pui

  • 600 g de piept de pui pentru snitel
  • doua oua
  • doua linguri faina
  • sare
  • tigaie si ulei pentru prajirea snitelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta clasica de snitele din piept de pui:

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui

Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare.

Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia o felie de piept de pui si se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de piept de pui pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

Snitele in alte variante ai aici - Snitel de pui crocant-la cuptor

Si aici -  Snitel de porc in crusta de malai

Iar la snitel merge de minune un Piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Catalina L 1

06.11.2015, 20:27

mihaelar63 1

07.11.2015, 12:43

Mereu actuale

Rocsi 1

07.11.2015, 21:56

Le ador, dar de cand mananc fara prajeli, rar mai gust si eu unul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai