Snitele din piept de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 5 Noi 2015 | 1271 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am ales sa va prezint o reteta pe care sigur o vor aprecia barbatii, mai ales pentru ca este vorba de carne. In plus, este simpla pentru ca pieptul de pui pentru snitele este deja feliat astfel incat nici nu mai necesita batere sau portionare.

 

INGREDIENTE

  • 600 g de piept de pui pentru snitel
  • doua oua
  • doua linguri faina
  • sare
  • tigaie si ulei pentru prajirea snitelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare.

Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia o felie de piept de pui si se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de piept de pui pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

Snitele din piept de pui-0
Snitele din piept de pui-1
Snitele din piept de pui-2
Snitele din piept de pui-3
Snitele din piept de pui-4
Snitele din piept de pui-5
Snitele din piept de pui-6
Snitele din piept de pui-7
Snitele din piept de pui-8
Snitele din piept de pui-9
Snitele din piept de pui-10
Snitele din piept de pui-11
Snitele din piept de pui-12

COMENTARII (13)

Catalina L

Catalina L 1

06.11.2015, 20:27

mihaelar63

mihaelar63 1

07.11.2015, 12:43

Mereu actuale

Rocsi

Rocsi 1

07.11.2015, 21:56

Le ador, dar de cand mananc fara prajeli, rar mai gust si eu unul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!