Snitele din piept de pui cu usturoi

de Lavinia in Pui, 20 Mar 2014 | 2898 vizualizari

 

Am vazut mai demult ideea cu usturoiul la Merisor.Aceste snitele sunt extrem de fragede si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu usturoi:

Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am lasat la zvantat.

L-am condimentat cu sare si piper proaspat macinat si l-am lasat deoparte pana am pregatit usturoiul.

Am curatat cateii de usturoi si i-am pisat bine cu un praf de sare.

Am adaugat treptat ulei si putina apa pentru a se dilua .

Am trecut bucatile de piept prin uleiul aromat cu usturoi si prin faina.

Am scuturat surplusul de faina si le-am lasat putin deoparte.

Am trecut apoi snitele prin ouale batute si la final prin pesmet.

Intr-o tigaie incapatoare am pus ulei la incins (Cam de 2 degete) si am prajit snitele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.

Noi am servit snitelele alaturi de o salata de sezon.

 

RETETA IN IMAGINI

Snitele din piept de pui cu usturoi-0
Snitele din piept de pui cu usturoi-1
Snitele din piept de pui cu usturoi-2
Snitele din piept de pui cu usturoi-3
Snitele din piept de pui cu usturoi-4
Snitele din piept de pui cu usturoi-5
Snitele din piept de pui cu usturoi-6
Snitele din piept de pui cu usturoi-7
Snitele din piept de pui cu usturoi-8
Snitele din piept de pui cu usturoi-9

COMENTARII (29)

Lavinia 1

20.03.2014, 21:53

Rocsi

anca_rm 1

21.03.2014, 09:57

mmmm ce bune sunt

Lavinia 1

21.03.2014, 10:14

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04