Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am vazut mai demult ideea cu usturoiul la Merisor.Aceste snitele sunt extrem de fragede si delicioase.
Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am lasat la zvantat.
L-am condimentat cu sare si piper proaspat macinat si l-am lasat deoparte pana am pregatit usturoiul.
Am curatat cateii de usturoi si i-am pisat bine cu un praf de sare.
Am adaugat treptat ulei si putina apa pentru a se dilua .
Am trecut bucatile de piept prin uleiul aromat cu usturoi si prin faina.
Am scuturat surplusul de faina si le-am lasat putin deoparte.
Am trecut apoi snitele prin ouale batute si la final prin pesmet.
Intr-o tigaie incapatoare am pus ulei la incins (Cam de 2 degete) si am prajit snitele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Noi am servit snitelele alaturi de o salata de sezon.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult