Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

de ana in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2010 | 8850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare ,piper
  • faina 
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru garnitura
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 6 morcovi mici
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 1 usturoi verde
  • sare,piper
  • 1 lingura de ulei
  • Pentru sosul de branza
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 200 gr branza
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • piper alb ,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza:

Feliem pieptul de pui ,batem feliile le presaram cu sare si piper ,le dam prin faina apoi prin ou batut (in ou am pus 1 lingura de faina ,sare si piper),Asezam in tava de cuptor unsa cu ulei  .Le coacem la foc mare.

Legumele le taiem in 4 le dam cu sare ,piper si ulei si le coacem impreuna cu snitelele (in tavi diferite).

Sosul de branza:punem in cratita ,laptele untul si smantana dam intr-un clocot adaugam branza (la mine s-a strans si am mixato)apoi adaugam faina si mai clocotim cateva secunde.Condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ana 1

20.06.2010, 19:32

Intr-adevar Bunica sunt rapid de facut si dietetice!Multumesc din suflet!

mihaelar63 1

28.06.2010, 08:48

trebuie sa fac si eu asa ceva , arata incitant de-ti vine sa manci cu toate furculitele

ana 1

28.06.2010, 12:00

Mihaela este foarte bun si sanatos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti