Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

de ana in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2010 | 5283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare ,piper
  • faina 
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru garnitura
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 6 morcovi mici
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 1 usturoi verde
  • sare,piper
  • 1 lingura de ulei
  • Pentru sosul de branza
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 200 gr branza
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • piper alb ,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza:

Feliem pieptul de pui ,batem feliile le presaram cu sare si piper ,le dam prin faina apoi prin ou batut (in ou am pus 1 lingura de faina ,sare si piper),Asezam in tava de cuptor unsa cu ulei  .Le coacem la foc mare.

Legumele le taiem in 4 le dam cu sare ,piper si ulei si le coacem impreuna cu snitelele (in tavi diferite).

Sosul de branza:punem in cratita ,laptele untul si smantana dam intr-un clocot adaugam branza (la mine s-a strans si am mixato)apoi adaugam faina si mai clocotim cateva secunde.Condimentam dupa gust.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza 37629
retete culinare - Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza 37630
retete culinare - Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza 37631

COMENTARII (17)

ana 1

20.06.2010, 19:32

Intr-adevar Bunica sunt rapid de facut si dietetice!Multumesc din suflet!

mihaelar63 1

28.06.2010, 08:48

trebuie sa fac si eu asa ceva , arata incitant de-ti vine sa manci cu toate furculitele

ana 1

28.06.2010, 12:00

Mihaela este foarte bun si sanatos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21