Snitele pufoase

de noiinbucatarie in Porc, 13 Mai 2016 | 1014 vizualizari

 

Foarte pufoase snitelele astea! Am scris si aici  reteta- http://noiinbucatarie.ro/snitele-pufoase/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg carne de porc
    • 300-350 g pesmet
    • 6 oua
    • 100 g faina
    • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele pufoase:

Se feliaza carnea si se bate ca la friptura pentru a fi cat mai subtire.

Se pun in farfurii separat faina, ouale, grisul cu sarea amestecat. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.

Fiecare felie de carne se trece intai prin faina, apoi prin ou, apoi prin pesmet si iarasi prin ou si se pune in tigaie la prajit. Deci ordinea este aceasta: faina, ou, pesmet, ou.

Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu mujdei de usturoi cu smantana.

2

Puteti sa adaugati peste oul batut si piper si deverse verdeturi uscate.

RETETA IN IMAGINI

Snitele pufoase-0
Snitele pufoase-1
Snitele pufoase-2
Snitele pufoase-3
Snitele pufoase-4
Snitele pufoase-5
Snitele pufoase-6

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

noiinbucatarie 1

14.05.2016, 09:56

Multam!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:08

Bune-s snitelele , ne plac M-ai pus in dilema cu grisul

Rocsi 1

15.05.2016, 11:39

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04