Snitele rulate cu sunca si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 9562 vizualizari

 

initial vroiam sa fac niste snitele si-atat...dar mi s-au parut prea banale...asa ca le-am schimbat putin forma....

 

INGREDIENTE

  • carne de porc pt snitele...cat vreti sa faceti....
  • 2 oua
  • sunca
  • mozzarella
  • putina faina

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate cu sunca si mozzarella:

carnea de porc se taie felii subtiri ( eu am folosit gata portionata) si se bate cu ciocanul de snitele ff fin, dar sa nu se rupa( eu cand bat carnea,  stropesc cu putina apa, asa nu se rupe si nu se leaga de fundul de lemn)., se sareaza si pipereaza dupa gust.

se feliaza sunca subtire, mozzarella se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in trei , astfel incat sa rezulte niste bastonase mai groase.

se bat bine doua oua , sau in fc de cantitatea de carne, cate  sunt necesare...., se pune putina faina si se amesteca bine; pe o alta farfurioara se mai pune putina faina, prin care se vor da rulourile.

se ia o bucata de snitel, se asaza peste ea felia de sunca apoi bastonasul de mozzarella, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

dupa ce s-au facut rulourile, se trece la prajit...fiecare rulou eu l-.am dat prin putina faina, apoi prin ou si l-am pus in tigaie la sfarait....am facut cateva si fara ou, doar prajite asa direct. cele prajite fara ou sunt mai crocante, cele cu ou mai moi...depinde cum va place. pozele sunt asa si -asa...nu am avut timp s afac poze ca lumea...erau flamanzi barbatii mei!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

hm ce bine arata ...cred ca le-ati mancat pe toate .... mie nu mi-ati lasat

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

5 f

adasev12 1

03.10.2010, 14:08

Cristina draga...sorry...dar promit sa mai fac si tu esti pria servita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ciuperci si sunca