Snitzele crocante

de Rocsi in Pui, 18 Apr 2010 | 2410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2-3 oua
  • apa minerala
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele crocante:

Pieptul de pui se feliaza,se spala bine,se bate cu cioconul de snitele si se condimenteaza cu piper si vegeta.

intr-un castron se bat ouale ,se amesteca apa minerala,praf de usturoi,boia de ardei dulce,piper ,vegeta si se bat bine toate la un loc.

intr-o farfurie se pune faina alba iar in alta pesmet.

snitelele se dau prin faina alba ,compozitia de oua si apoi pesmet.

se pun in tigaie la prajit in ulei incins.

se prajesc pe o parte si cealalta si se scot pe un servet pentru a absoarbe din ulei.

 

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.04.2010, 17:01

arata bine rocsi,am vrut 5 dar acuma afost gresea la mea,ma revansez,oricum eu mai numai 5 furculite dau

Rocsi 1

18.04.2010, 17:23

nu e nimic nadina ...gestul conteaza..multumesc...

Brindusa 1

18.04.2010, 20:34

Si noua ne plac muult de tot snitelele facute asa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D