Snurulete crocante

de epurasha2bb in Vita, 29 Oct 2010 | 1096 vizualizari

 

tot din ciclul nu aruncati nimic :)))) sper sa nu va disper de tot!!!

 

INGREDIENTE

  • vreo 10 suvite de burta de vita fierte in ciorbica
  • 1 graunte de usturoi
  • 1 praf de sare
  • 2 -3 linguri faina
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snurulete crocante:

Aveam ramasa o singura portie de ciorbica de burta facuta de curand si cum noi suntem 4 cui s-o dau mai intai si am zis , sa fac ceva pt.toti! am scurs suvitele de burta si le-am uscat cu un prosop curat.le-am dat prin ou batut, faina si sare si un graunte de usturoi zdrobit foarte marunt.Usturoiule optional fiindca si asa burta are o aroma din ciorba cu usturoi.Se dau prin faina si ou si iar faina/pesmet si se prajesc in ulei incins.sunt absolut delicioase! ma bucur ca am avut aceasta idee!

 

COMENTARII (10)

kamy 1

29.10.2010, 15:50

eu mancam ciorba noapteasi ziceam ca s-a borsitsuper ideea...ca de obicei 5f

epurasha2bb 1

29.10.2010, 15:55

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:13

ingenioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04