Soc pane

de Dana26 in Dulciuri, 24 Mai 2014 | 1025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • flori de soc
  • 200 ml lapte
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soc pane:

Batem albusul spuma

Amestecam faina cu laptele, ouale batute si o lingurita de zahar pana se formeaza un fel de aluat ca si cel de clatite

Punem ulei intr-o tigaie si lasam sa se infierbinte

Inmuiem cate o floare de soc (spalata) si o prajim pana se rumeneste

Scoatem pe servetele sa se absoarba uleiul si pudram cu zahar

 

TIPS-URI

1

In functie de cate flori avem putem sa mai adaugam faina, lapte si oua ca sa marim portia de aluat

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Soc pane 321663
retete culinare - Soc pane 321668
retete culinare - Soc pane 321669
retete culinare - Soc pane 321670
retete culinare - Soc pane 321671
retete culinare - Soc pane 321672
retete culinare - Soc pane 321673

COMENTARII (2)

- TABITA - 1

25.05.2014, 00:00

MotanLaOale 1

25.05.2014, 09:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D