Şodou

de Tabita _ in Bauturi, 9 Mar 2013 | 8148 vizualizari

COMENTARII (14)

delia64 1

09.03.2013, 09:52

Nu am mai auzit

Tabita _ 1

09.03.2013, 10:08

Delia, cand eram mici nu prea ne placea ca trebuia sa bem cand ne simteam rau, dar e bun. E potrivit seara, inainte de culcate, e linistitor. Si mai ales cand ne doare gatul daca punem si putina miere...

Bunica 1

09.03.2013, 10:08

E foarte bun pentru gat!

Merisor 1

09.03.2013, 10:08

Daaa si mie imi facea mama, dar cu ou intreg si cu miere multa

Panacris 1

09.03.2013, 10:11

Bun, bun!

Tabita _ 1

09.03.2013, 10:19

Buni

Tabita _ 1

09.03.2013, 10:20

Merisor

Tabita _ 1

09.03.2013, 10:20

Cris

gaby_gabytza 1

09.03.2013, 10:34

place

Tabita _ 1

09.03.2013, 10:56

Multumesc Gabytza

MotanLaOale 1

10.03.2013, 01:30

Tabita _ 1

10.03.2013, 01:36

Motan

pic20 1

01.04.2013, 03:41

la aceasta reteta sunt unele chichite esentiale :
galbenusul de ou sa fie pe cat de posibil cat mai proaspat sisa se evite cel de rata -! deoare ce este posibil ca acestea sa fie infestate cu salmonele!-, si de preferat ca acestea sa fie de provenienta bio -unele ferme avicole mai au prostul obicei ca in hrana pasarilor sa mai bage si ceva compusi pe baza de hormoni pt a creste productia -

Tabita _ 1

01.04.2013, 09:18

Sunt binevenite aceste chichite.
Adevarul e ca nici nu m-am gandit sa fie altfel decat cat mai bio.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata calda cu lapte de migdale