Sofficini

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 6807 vizualizari

 

fetitei mele ii plac f mult si se gasesc doar congelati asa k am kutat reteta sa ii fac in casa si am gasit-o pe"misya.info"...sper s va plak si voua..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de faina
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de sare
  • pt umplutura:
  • 200 gr sunca
  • 100 ml sos bechamel
  • 200 gr branza(eu am pus felii tip hochland)
  • 2 oua,
  • pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sofficini:

punem laptele cu untul si sarea intr-o craticioara pe foc,iar cand incepe sa fiarba dam deoparte si adaugam faina cernuta. Amestecam bine, iar cand s-a racorit il framantam putin sa obtinem un aluat moale. Il infasuram in folie si dam la frigider pana se raceste.

Intre timp taiem cubulete sunca si branza si pregatim sosul (sau il cumparam). Cand s-a racit intindem pe masa infainata o foaie de cca 3 mm. Cu o cana mare sau cu ceva rotund taiem forme pe care punem sunca ,branza si 1 lingura de sos. Ii inchidem dandu-le forma de semi-luna(apasam pe margini cu degetele sa nu se desfaca). Ii dam prin ou ,apoi prin pesmet si ii prajim sau ii dam la cuptor la 180° timp de 20 de min (inainte de a-i baga in cuptor punem deasupra putin ulei).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sofficini" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu urzici la cuptor